ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ONLINE ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ chef»

Η αγάπη μου για τη μαγειρική και την ζαχαροπλαστική αλλά και το πάθος μου να παρακολουθώ τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει σε σχέση με τη γαστρονομία, στην Ελλάδα και στον κόσμο, ήταν η αφετηρία για να δημιουργήσω με την ομάδα μου αυτό το online περιοδικό και να μοιραστούμε γευστικές εμπειρίες.

Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά με συνταγές: Δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Εδώ θα βρίσκετε κάθε μέρα τις πιο λαχταριστές αλμυρές και γλυκές προτάσεις!

Το φαγητό όμως είναι εμπειρία, είναι πολιτισμική έκφραση, που σε ένα online περιοδικό γαστρονομίας δεν εξαντλείται μόνο στις συνταγές και σε συμβουλές. Γι’ αυτό εγώ και η ομάδα μου θα σας προσφέρουμε πολλή γνώση, θα σας ταξιδεύουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα ανακαλύπτουμε και θα προτείνουμε διαμαντάκια για φαγητό ή ποτό και θα παραδίδουμε μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και οινογνωσίας στο Driskas Test Kitchen.

«Το φαγητο ομως ειναι εμπειρια, ειναι πολιτισμικη Εκφραση, που σε Ενα online περιοδικο γαστρονομιας δεν εξαντλειται μονο στις συνταγες και σε συμβουλες»

Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις γευστικές προκλήσεις! Μαγειρεύουμε κλασικά και αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, προτείνουμε νέες γεύσεις και αναπάντεχους συνδυασμούς από τις κουζίνες του κόσμου, γνωρίζουμε νέα υλικά, προϊόντα και τεχνικές, έχουμε άρθρα για υγιεινή διατροφή με συμβουλές από ειδικούς και πολλά βίντεο με συνταγές.

Βαγγέλης Δρίσκας

Ακολουθήστε μας στα Social
0
Καλάθι
  • No products in the cart.