ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ

Απολαύστε τη λεπτή βοτανική πολυπλοκότητα του Tanqueray χωρίς το αλκοόλ!

Η Diageo, παγκόσμιος ηγέτης στα premium αλκοολούχα ποτά, συστήνει και στην Ελλάδα, το καινοτόμο Tanqueray 0.0%, ένα απόσταγμα χωρίς αλκοόλ από τους δημιουργούς του Tanqueray, που συνδύασαν τη μακρόχρονη εμπειρία και τη βαθιά γνώση στην απόσταξη τζιν για να δημιουργήσουν μία αξιόπιστη alcohol-free εμπειρία. Αποστάζοντας τα ίδια βοτανικά του κλασικού Tanqueray London Dry, το Tanqueray 0.0% απευθύνεται σε εκείνους που επιλέγουν να μην καταναλώσουν αλκοόλ, αλλά θέλουν να απολαύσουν ένα απόσταγμα που δεν στερείται σε ποιότητα και γεύση.

Αποστάζοντας άρκευθο, κόλιανδρο, ρίζα αγγελικής και γλυκόριζα, οι ειδικοί της Diageo, κατάφεραν να αποκτήσουν ένα απόσταγμα με τις ίδιες νότες του κλασικού Tanqueray London Dry χωρίς αλκοόλ, ιδανικό για όσους ακολουθούν ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής και δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την αδιαμφισβήτητη γεύση του Tanqueray. Τα τέσσερα ποιοτικά βοτανικά βυθίζονται ξεχωριστά στο νερό, θερμαίνονται και στη συνέχεια αποστάζονται για να δώσουν μια πολύπλοκη και αναζωογονητική γεύση με την χαρακτηριστική γεύση άρκευθου και εσπεριδοειδών για την οποία φημίζεται το Tanqueray.

Ακριβώς όπως το κλασικό Gin &Tonic, το Tanqueray 0.0 σερβίρεται με άφθονο πάγο και τόνικ και μπορείτε να το γευτείτε στα καλύτερα bars και εστιατόρια, αλλά και να το προμηθευτείτε σε κάβες και supermarkets για να παρασκευάσετε εύκολα το δικό σας δροσιστικό serve και να το απολαύσετε στο σπίτι.

Μπορείτε να απολαύσετε ένα Tanqueray 0.0 με τονικ, ακόμα και σε εκείνες τις περιπτώσεις που συνήθως δεν σχετίζονται με την κατανάλωση κοκτέιλ, όπως πριν από το μεσημεριανό ή κατά τη διάρκεια ενός ελαφρού γεύματος. Αυτό το καινοτόμο απόσταγμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας γενιάς καταναλωτών που βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση χαμηλών σε περιεκτικότητα ή χωρίς αλκοόλ εναλλακτικών που ταιριάζουν απόλυτα στον ισορροπημένο και προσεκτικό τρόπο ζωής που επιλέγουν.

Γευτείτε ένα Tanqueray 0.0 με τόνικ και απολαύστε τη λεπτή βοτανική πολυπλοκότητα του Tanqueray χωρίς το αλκοόλ!

Απολαύστε υπεύθυνα.
«www.apolafste.ypeftina.eneap.gr»

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Author

Ακολουθήστε μας στα Social
0
Καλάθι
  • No products in the cart.