ο βαγγελησ δρισκασ στο LESVOS FOOD FEST 2023: 20/7, ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ BOOK AND ART

ΜΥΤΙΛΗΝΗ 20.7

Ένα τραπέζι στο Αιγαίο

Πεζόδρομος Κομνηνάκη

20:00 Παρουσίαση συνταγών του βραβευμένου σεφ Βαγγέλη Δρίσκα, γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων, live μαγειρέματα, πολύς χορός σε ένα fusion party. Το βιβλιοπωλείο “Book and Art” και η γειτονιά της Κομνηνάκη διοργανώνουν αυτή τη δράση στη Μυτιλήνη και ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο μας.

Από τις 16 έως τις 23 Ιουλίου 2023, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), την ΑΜΚΕ «Visit Agiasos», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέτρας, την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΜΟΔΟΥΣΑ», το βιβλιοπωλείο Book & Art, τoν Μορφωτικό Σύλλογο Πολιχνίτου, τoν Πολιτιστικό Σύλλογο Στύψης, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Πλωμαρίου, τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Αθλητικό Όμιλο Σιγρίου «Θεοφάνης Σιγριανής» και το Σωματείο Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου, διοργανώνουν

το 5ο Lesvos Food Fest

Ένα γαστρονομικό οδοιπορικό, με έθιμα, συνταγές, αναπαραστάσεις, μουσικές, νέες τεχνικές και τάσεις, παιχνίδια, ξεναγήσεις, μαγειρέματα, εργαστήρια, δοκιμασίες και προϊόντα, που ενορχηστρώθηκε με τη συνεργασία δέκα φορέων και στόχο έχει την ανάδειξη της πολυμορφικής γαστρονομίας της Λέσβου.

Author

Ακολουθήστε μας στα Social
0
Καλάθι
  • No products in the cart.