ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ: ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΜπλΕντερ

Για να πολτοποιήστε διάφορα υλικά, πάντα με την προσθήκη κάποιου υγρού. Ιδανικό για σούπες, κάνει τις τέλειες βελουτέ, πουρέ φρούτων, smoothies, χυμό φρούτων ή λαχανικών. Για να ετοιμάσετε ελαφρύ χυλό για τηγανίτες. Ο πλαστικός κάδος είναι αρκετά ευαίσθητος και χαράζεται εύκολα από σκληρά υλικά, ο γυάλινος χρειάζεται προσοχή στο πλύσιμο, ενώ στον μεταλλικό δεν μπορείτε να δείτε μέσα. Η επιλογή είναι δική σας, αυτό όμως που έχει σημασία και εδώ είναι η ισχύς. Ιδανικά 800-1.000 Watt είναι αρκετά για τις περισσότερες δουλειές.


Πολυκοπτης

Για να τρίψετε ξηρούς καρπούς, κουβερτούρα, μπισκότα για βάσεις τσιζκέικ ή για άλλα γλυκά, για να πολτοποιήσετε κρεμμύδι, να ετοιμάσετε μείγματα για σάλτσες με μυρωδικά, σκόρδο κ.λπ. Ιδανικό για να ετοιμάσετε βινεγκρέτ ή να τρίψετε ψωμί. Στα μηχανήματα με μεγάλη ισχύ τρίβετε άνετα πάγο για τα ποτά σας. Ο μόνος περιορισμός είναι η ποσότητα που θα ετοιμάσετε κάθε φορά, καθώς οι περισσότεροι πολυκόπτες έχουν μικρή χωρητικότητα. Διαλέξτε πολυκόπτη με ισχύ μεταξύ 500 και 750 Watt για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας.


Ραβδος μπλεντερ:

Η πρακτική ευκολία, αφού μπορείτε να πολτοποιήσετε απευθείας στο μπολ ή στην κατσαρόλα όπου έχετε βάλει το υποψήφιο προς πολτοποίηση μείγμα. Από σούπες μέχρι βινεγκρέτ, χυλό για pancakes, οι χρήσεις του είναι ατελείωτες και θα βρείτε και σεις άλλες τόσες ανάλογα με αυτά που ετοιμάζετε στην κουζίνα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να σπάσετε τους σβόλους στο ωμό μείγμα του κέικ και να γίνει βελούδινο και ομογενοποιημένο. Διαλέξτε μεταλλική ράβδο για να είναι πιο ανθεκτική στα ζεστά μείγματα και απολαύστε την πιο βελούδινη σούπα! Για ένα αξιοπρεπές μηχάνημα, θα ξεκινήσετε από τα 750 Watt. Ειδικά με τη ράβδο μπλέντερ, έχετε αρκετές επιλογές στην αγορά, αφού θα βρείτε πακέτα με πολυκόπτη και κανάτα και σύρμα για στοιχειώδεις δουλειές, όπως να ετοιμάσετε μια μικρή ποσότητα σαντιγί ή να χτυπήσετε αυγά για ομελέτα.

Ακολουθήστε μας στα Social
0
Καλάθι
  • No products in the cart.